Di Maria: Jeg håper den argentinske verdensmesterskapet vant mesterskapet

Denne mandag intervjuet Di Maria FOX Sports i Paris, Argentina ved 2014-VM i Brasil Cup, og tapte America’s Cup-finalen i to påfølgende år i 2015 og 2016, og Di Maria er veldig fornøyd med årets VM-forventninger.Billige VM drakter, det er forskjellige lag fotballskjorte.

Di Maria sa: «Dette World Cup Argentina å vinne regnes vellykket etter min mening, dette er det eneste vi ikke har gjort, vi har tre ganger så nær mesterskapet, men til slutt, men savnet mesterskapet. Jeg tror at eneste måten å glemme smerten på er å nå målet vårt. «Selv om Paris nettopp har mistet Lyon på søndagens liga, har Di Maria fortsatt et viktig sete på laget. Midtbanespilleren med trener Emerys tillit, og med ballen viste sin verdi (siden 2018, scoret det vinnende målet i lagets 1-0-seier over Nantes i ligaen, scoret laget 8- 0-bryte Dijon-liga to ganger, i den franske cupen 6-1 vinne over Rennes, gjorde også to mål).Argentina VM drakt 2018, du kan også tilpasse favorittfotballspillerens navn og nummer.

Han mener imidlertid at han fortsatt ikke kan garantere en stor liste over VM-finaler i Argentina: «VM er så nært at hver spiller vil gjøre alt for å vinne sjansen til å vinne VM på sitt beste.» For å være ærlig tror jeg ikke at jeg allerede har bestilt et sted på forhånd, fordi Sang Poly (den argentinske treneren) gjorde det klart at det eneste som Messi, den eneste som har sikret sin oppføring på den store listen, er at alle ellers må du prøve sjansen. Hvis du tror du allerede er på den store listen, slapper du av, så det er slik en feil ide. «Billige Fotballdrakter med navn, billige fotballtrøyer fra de beste fotballbutikkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *