Harvey: Messi er den beste spilleren i historien

Nylig har spansk midtbanespiller Harvey akseptert det offisielle intervjuet med EU. I dette intervjuet stresset Harvey igjen at Messi er «den beste spilleren de siste ti årene.» I tillegg har Harvey også sagt at Barcelona ikke bare er fotballskole, han lærte deg også hvordan man respekterer motstanderen og lagkameratene.Billige Fotballdrakter til Barn, skjorter for barn er alltid velkomne.

«For meg er Messi den beste spilleren i historien og den største spilleren i det siste tiåret,» sa han. Selv om spillerne i dagens fase av fysisk konfrontasjon og en viss grad av forbedring i ferdigheter, men dette skaper ikke Messi i fotballposisjonen. «Når det kommer til Lionel Messi, er Harvey ikke gjerrig med sine komplimenter,» han er en uforståelig spiller, og jeg har aldri sett en spiller som kan snakke med ham på banen. «Messi Fotballdrakt Barn, hele veien for å støtte teamet ditt i løpet av sesongen.

«Messi har blitt fotballflagg, han er også et eksempel på utallige lekebarn, kanskje hans prestasjoner på scenen på dette stadiet kan påvirke en generasjon.» Harvey fortsatte: «Jeg er veldig heldig, jeg har en sjanse til å ha en god tid i Barcelona, ​​for meg, å spille fotball i Barcelona er en ære, følelsen av å spille i Lionel Messi siden virkelig veldig bra.» Fotballdrakt Barn med navn Finn Den riktige fotballen fra favorittfotballklubben din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *