Kroatia slo motstandere 4-1, kvalifiserende til VM

2018 Russland VM kvalifiserende runde i Europa for å starte den andre etappen av konkurransen. Hellas sitter hjemme mot Kroatia, Kroatia beseiret Hellas 4-1 i åpningskampen. Percy Riccić skutt midtkolonnen, det greske laget scoret et mål i andre omgang, men ble offside ble dømt til ugyldig, de to lagene til slutt 0-0 trekker Kroatia til 4-1 totalt score motstandere for å komme inn i VM. Kjøp Billige VM drakter fra den beste fotballbutikken.

Tidligere knuste de to lagene bare syv ganger, hver vinner to seire i hvert av de to lagene, og de resterende tre ble bundet. De første 13 minuttene, Barcasitas lang rekkevidde utenfor det begrensede området for å spille høyt. De første 18 minuttene, Qi Aolisi plukket sendt til forkant av det begrensede området, stopper Torossidis tilbake for å spille, Papastathopoulos volley volley savnet bunnlinjen. De første 23 minuttene ble Kroatias kick-off reddet, Brodzovic slo ballen utenfor målskuddet høyt. De første 26 minuttene, Rakitic målspark direkte angriper høyt. De første 29 minuttene forlot Perisic ballen inne i kuttet til forsiden av det begrensede området, sparket lavt skud savnet bunnlinjen. De første 43 minuttene, Perisic restricted foran lang rekkevidde målet treffer postkolonnen dukker opp.Kroatia VM drakt 2018, hvor du finner billige fotball skjorter til favorittlaget ditt.

Enkel side kjemper i andre halvdel. De første 58 minuttene savnet Mittro Gelu lavskudde bunnlinjen. De første 65 minuttene, Vidal long passerer før de blir fanget av Manasarras, Kalinic snappet på kroppen, sparket Manolas Russo ballen etter at lekteren rundt ballen ble sparket bort. Den 79. minutt, Manolas krysset det begrensede området i trekanten, Zika stakkende skudd var Subic lagret, Anisidisi banket, Peckas stakkende tom dør lyktes, men kuttet løftet hånden offside, Målet er ugyldig. Den 87. minutt, Tahsitis volley skutt var Succi sin underlige konfiskering. De to siste lagene 0-0 tegner.Billige Fotballdrakter med navn som støtter teamet ditt gjennom hele sesongen.