Neymar personlig innrømmet å bo i Paris

Neymar i fjor sommer med 222 millioner euro astronomisk pris fra Barcelona til Paris, satt foten i fotballoverføringsgebyret. Så langt denne sesongen har Neymar gjort godt, scoring 26 mål for ulike arrangementer i Paris og 14 assists. Han og Cavani, Mba Pei utgjør Paris CNM superkombinasjonen, har også blitt den sterkeste angrepslinjen i Europa. Her finner du Billige Fotballdrakter til Barn for ditt favorittlag.

Men i vintervinduet vil det spanske passet i spansk media, Neymar, bli med Real Madrid i sommer. For slike rykter har Neymar vært stille, mens Barcelona er sint. Selv Messi sa at de ikke forstår hvorfor Nei Maer vil gå til Real Madrid.Neymar Fotballdrakt Barn, vi har en rekke fotball skjorter for barn.

Neymar aksepterte nylig et intervju med Paris St-Germain-tv, som den brasilianske konge også gjorde en avklaring. Nei Maer nølte ikke med å si: «Ja, jeg vil være i Paris lenge, og nå bare en begynnelse, fremtiden vil ha lang, lang tid, jeg tenkte ikke å forlate Real Madrid, aldri trodde å forlate Paris . «Å bli med Paris er et gjennomtenkt resultat, og jeg liker det veldig, og jeg angrer ikke. Jeg har et godt forhold til min kamerakammerat, og jeg har ingen grunn til å gå! «Nei Maer fortsatte:» Jeg gikk inn i klubben for første gang i Paris 2000 ball, jeg er også glad for å laste inn klubbens historie. For meg er dette veldig viktig og æret, og mitt neste mål er å fortsette å lage historie her, for å hjelpe Paris Saint-Germain bli en god ball Lag, flott klubb. «Fotballdrakt Barn med navn, alle våre jerseys tilbyr tilpassbare alternativer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *