Payer: Jeg er sikker på at jeg kan spille for Frankrike i World Cup

Marseille midtbanespiller Payer sa i et intervju med TV-fotball at han ikke var bekymret for å bli valgt for det franske laget. Betaleren sa at han var sikker på at han ville gå med Frankrike til VM i Russland. Pokeretten er fortsatt forsiktig med lagets nåværende ligautvikling. «Vi er andre i ligaen akkurat nå, men vårt mål for sesongen er å holde de øverste fire i ligaen, og vi vil ikke endre våre mål lett, og vi vil jobbe hardt for å oppnå vårt oppdrag.»Billige VM drakter, alle våre jerseys tilbyr tilpassingsalternativ.

Denne sesongen betalte Payet 19 ganger i ligaen, har scoret 4 mål, sendte også syv assists. «Det viser både min helse og spillet føles bra, og jeg ser frem til fremtiden.» Målet mitt er å gå til det russiske verdensmesterskapet i slutten av sesongen og den voldsomme konkurransen i alle deler av det franske laget, men jeg er ikke bekymret fordi dette i siste instans er avhengig av ytelsen min. Hvis jeg viser mitt nivå, vil jeg vinne en sjanse til å reise til Russland. Jeg vil være medlem av det franske laget, dette er en veldig fin ting. «Frankrike VM drakt 2018, tilpasset sweatshirt med ditt favorittnavn og nummer.

«Hvis jeg ikke kom inn på VM-biglisten, ville jeg velge å ta en pause, noe som ville være en av mine største skuffelser, men hvis jeg dro til VM med det franske laget for å lykkes, ville jeg gjerne ha en fransk tv-stasjon for å kringkaste værmeldingen. «Billige Fotballdrakter med navn, vi gir den beste servicen og rask levering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *