Russlands fotballmål er å få laget til å delta i neste fase av konkurransen

Russlands fotballforbunds nestleder, deltid 2018 Russlands VM-ambassadør Nikita – Simonyan, nylig godkjent et intervju med FIFAs nettsted, gjennomgått 60 år siden for første gang på scenen i VM-opplevelsen, snakket også om hans kommende Utsikt over den russiske verdensmesterskapet. I år blir det en milepæl for russisk fotball da den markerer 60-årsjubileet for første verdensmesterskap i russisk historie og første gang de laget sin debut på VM. Russlands mest prestisjefylte turnering startet i Sverige i 1958, da Russlands forgjenger, det tidligere sovjetiske laget, var i 1/4-finalen, etterfulgt av et 0-2-nederlag til verten i semifinalen. Bruk navnet og nummeret du vil ha å tilpasse Billige VM drakter.

Lagets kaptein, den 91 år gamle Simonian, var hans første rekord i løpet av Russlands forgjenger, det tidligere Sovjetunionen. Til tross for sin alder er han fortsatt aktiv i sin jobb for sportens velstand i sitt eget land. Han representerte nylig Russland, deltok på VM i 2018, og fungerte som lotteriassistent.Russland VM drakt 2018, tilpasset fotballskjorte med favorittnavn og nummer.

Simonis personlige æreshensyn var Russlands forgjenger, det tidligere Sovjetunionen, i verdensmesterskapet, som åpnet 2-2 mot Englands lag. Han åpnet kampen for laget i 13 minutter. Men da han snakket om saken, ble han beskjeden. Imidlertid kan ingen undervurdere sin rolle i russisk fotballhistorie. På mange måter er han russisk fotball.Billige Fotballdrakter med navn, vi gir den beste service og rask levering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *