fordi liverpool drakt med trykk det ikke burde vært all den plassen

Sinisa Mihajlovic innrømmer at Torino forsvarer ikke var opp til par i 3-1-nederlaget, «men når Napoli spiller slik, er de vanskelig å inneholde.»

Kalidou Koulibaly nikket inn fra et hjørne etter fire minutter, før Piotr Zielinski og Marek Hamsik slår inn.

«Dessverre, når Napoli spiller slik, er de vanskelig å liverpool drakt med eget navn inneholde. De er sterkere enn oss, de scoret i løpet av fire minutter og var 3-0 opp i halv tid, «sa coachen til Mediaset Premium.

«Det jeg så, var ønsket om å kjempe selv når 3-0 nede. Vi endret system, scoret et mål og hadde en fantastisk sjanse med Iago Falque til å gjøre det 3-2.

«I det øyeblikket da jeg hadde bestemt meg for å risikere alt, fikk Adem Ljajic en skade, erstatningen ble fullført og kampen endte der.»

Forsvareren lot mye å være ønsket, spesielt på de to første målene.

«Vi bruker zonal markering på hjørner, så det vanskeligste i disse situasjonene er en som er flakket på. Dette er situasjoner som et zonal forsvar vil kjempe på. Hvert system har sine sterke og svake sider, «forklarte Mihajlovic.

«Hvis vi hadde gjort det bedre, spesielt på det andre målet, fordi liverpool drakt med trykk det ikke burde vært all den plassen for Piotr Zielinski, som vi visste at de likte å passere gjennom senteret.

«Vi har nylig hatt fem svært vanskelige spill, de er bak oss og nå prøver vi å plukke opp poeng. Andrea Belotti brøt også sin tørke og vi håper han fortsetter å gå nå.

«Ljajic gjorde det han måtte gjøre, dessverre ble han skadet i vår beste periode av spillet. Det er andre gang dette har skjedd, som med Verona spurte jeg om alle var ok, gjorde den tredje substitusjonen og et minutt senere ble Gallo skadet. «