forserte Billige VM drakter 2018 forbi tre kroater og dundre

Det var på forhånd annonsert at den brasilianske superstjernen skulle spille andre omgang, men det var ikke annonsert at han skulle sette fyr på kampen etter bare tjue minutter på banen.

Han dro seg inn i banen, forserte Billige VM drakter 2018 forbi tre kroater og dundret ballen i mål via tverrliggeren over målvakt Danijel Subašić.
Neymar-skade verre enn ventet: Ute i tre måneder
Firmino-lobb

Timingen kunne knapt vært bedre: Brasil slet med å spille seg til store sjanser i privatlandskampen i Liverpool og Neymar var avhengig av en god opplevelse før VM, som starter om elleve dager.

Dermed økte favorittstempelet enda to hakk foran Brasils deltakelse i Russland.

Resten av kampen var en heller Colombia landslagsdrakt VM 2018 forglemmelig affære på Anfield, men begge lag gikk hardt inn i duellene og Thiago Silva og Gabriel Jesus måtte begge ta telling etter å blitt taklet hardt.

I kampens aller siste sekund lobbet Liverpool-stjerna Roberto Firmino inn 2–0 på sin egen hjemmebane.