fotballdrakter for barn West Ham gikk inn i kampen

fotballdrakter for barn West Ham gikk inn i kampen mot Liverpool etter å ha tapt bare én gang i de åtte foregående Premier League-kampene. og hadde selv tapt bare én gang i sine siste 18 ligakamper. På papiret så det ut som om de røde ville cruise til komfortable tre poeng, men i den første halvtimen frustrerte gjestene dem.

Faktisk kom de noen centimeter fra å ta ledelsen da Marco Arnautovic så sin herlige chip tippet på undersiden av tverrliggeren av Loris Karius. Men Emre Cans mål i det 30. minutt endret hele kampen. Tyskeren headet inn fra Mohamed Salahs mål. corner, og du kunne ikke klandre West Ham-fansen for umiddelbart å frykte det verste. Men det var en ung West Ham-fan som virkelig ikke var fornøyd med at Liverpool tok ledelsen. Under «Inside Anfield» – en video bak kulissene produsert av Liverpool etter hver hjemmekamp – en ung Hammer kan sees gjøre en veldig frekk gest til Liverpool-fansen etter Cans mål.

Faktisk var det så frekt at faren hans umiddelbart griper hånden hans i avsky. Det er egentlig ganske morsomt. SE: YOUNG WEST HAM FAN GIR RUDE GESTURET Ta en titt: Eller ta en titt på denne videoen – det morsomme øyeblikket inntreffer klokken 4: 10.Den unge fansen hadde all rett til å frykte det verste etter Cans scoring. I andre omgang snudde Klopps lag på stilen og Salah sørget for 2-0 før Roberto Firmino sørget for 3-0 før timen. barn ville imidlertid ha feiret øyeblikk senere, da Michail Antonio fikk tilbake et mål bare sekunder etter at han kom inn på banen.

Men Sadio Mane tok en fjerde for Liverpool for å forlate David Moyes side plutselig og så bak dem i nedrykkskampen igjen. Det ville ha vært en lang reise hjem for juventus drakt barn med eget navn de West Ham-fansen, og den lille gutten kunne ha fått noen strenge ord fra hans far.