Høyre fullback Maicon Fotballdrakt med eget navn barn hadde en blandet

Høyre fullback Maicon Fotballdrakt med eget navn barn hadde en blandet natt for Roma i deres 1-1-tegning på Manchester City. Den 33 år gamle innrømmet en straff etter bare fire minutter på et frispark på Sergio Agüero, men kort tid traff stolpen og forårsaket problemer på stadens venstre gjennom 89 minutter på banen.

Maicons andre brasilianske Fernandinho hadde en roligere natt, selv om han spilte hele kampen.

I den tidlige avslutningen gav forsvarer Mário Fernandes en avgjørende straff, da CSKA Moskva tapte 1-0 hjemme til Bayern München. Dante og Rafinha kjennetegnet for de besøkende.

Gruppe F

Det var syv brasilianske fødte spillere på show på Parc des Princes, da Paris Saint-Germain slo Barcelona 3-2. Hjemmelaget falt Maxwell, Marquinhos, David Luiz, Thiago Motta og Lucas Moura, mens Barça inkluderte Daniel Alves og Neymar.

Av de brasilianske spillerne som presenterte, fant David Luiz og Neymar nettet, med Alves, Moura og Motta som assisterer.

I gruppens andre kamp, ​​nettmester Gustavo Manduca netted for å tjene APOEL en 1-1 draw mot Ajax. Den cypriotiske siden falt tre andre brasilianske spillere – João Guilherme, Carlão og Vinícius, mens Kaká var en ubenyttet erstatning.

Gruppe G

Diego Costa, Filipe Luís, Oscar og Willian alle presenterte som Chelsea vant 1-0 på Sporting CP. Hjemmets side, som mistet sin 16 kamp ubeseiret, dro hjemme i Europa, markerte Maurício, mens Jefferson var en ubenyttet erstatning.

På Veltins-Arena, hvor Schalke 04 trakk 1-1 med Maribor, spilte veteran Vijolice fremover Marcos Tavares 90 minutter, med forsvarer Arghus en ubenyttet erstatning.

Gruppe H

Åtte brasilianske Fotballdrakt barn Juventus spillere – Márcio Azevedo, Fernando, Diego Costa, Alex Teixeira, Taison, Luiz Adriano, Bernard og Ilsinho – presenteres for Shakhtar Donetsk i sin 2-2 draw med Porto. De besøkende hadde også et sterkt kontingent, med Alex Sandro, Maicon, Fabiano og Danilo som spilte hele 90 minutter. Teixera og Luiz Adriano scoret Shakhtar mål.