al nassr ronaldo drakt Mohamed Salah har luftet sin

al nassr ronaldo drakt Mohamed Salah har luftet sin lettelse over å se Liverpool komme tilbake til å vinne på Anfield, med en første suksess på hjemmebane siden 16. desember sikret da han vant Aston Villa 2-1.

Det så ut til å bli nok en frustrerende ettermiddag for de røde da de falt bak til Ollie Watkins’ åpning, mens Roberto Firmino så en kontroversiell offside-kall nekte ham en leveller.

Salah gjenopprettet til slutt pariteten like før timegrensen, før Trent Alexander-Arnold krasjet i en dramatisk pausetidsvinner, og Jurgen Klopps side kan puste litt lettere etter å ha avsluttet et åtte-kamps seierløst løp.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli ‘den nye Sancho i Dortmund?
Hva har blitt sagt?
Salah sa til Sky Sports etter å ha hjulpet til ronaldo drakt barn med å hente tre uvurderlige poeng: «Endelig! Det var en flott kamp, tøff kamp, men vi vant kampen og det var det viktigste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *