fotballdrakt messi barn Mikel Arteta er oppmuntret av

fotballdrakt messi barn Mikel Arteta er oppmuntret av Arsenals forbedring under hans veiledning, men sier at skipet fortsatt må «snu et par ganger til» for at endelige mål skal bli truffet.

The Gunners forblir ubeseiret gjennom åtte Premier League-uttak i 2020 under deres nye sjef, mens det også er gjort fremskritt til kvartfinalen i FA-cupen, med en topp fire-plassering og stort sølvtøy fortsatt å hente.

Arteta er kreditert for å ha levert en bemerkelsesverdig oppgang i formue, men spanjolen innrømmer at hans side er langt unna den ferdige artikkelen og ikke har råd til å slappe av de kommende ukene.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli ‘den nye Sancho i Dortmund?
Han sa til journalister etter å ha overvåket en seig 1-0-derbyseier over messi drakt West Ham: «Å snu hjørnet når det gjelder resultater, litt når det gjelder de tingene jeg ønsker å se fra laget mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *