2018 Russland VM-stadion parade

21. desember 2017 Nyheter, Russland, 2018 Russland VM-forhåndsvisning, match Stadion previews. Luzhniki stadion, i Moskva, vil være her for 2018 Russland VM-åpner og siste 7 spill. 2008 Champions League-finalen ble holdt her. Leter du etter høy kvalitet og Billige VM 2018 fotballdrakter? så ikke gå glipp av våre produkter, vårt nettsted har et godt omdømme beskyttelse.

VM-kamp med ballen har alltid vært fokus for oppmerksomheten. Siden Adidas ble den offisielle ballsponsor, har innføringen av nesten hver ny generasjon fotball vist en følelse av dyktighet og ført til endring i fotball. I verdenscupen i Russland i Russland forberedte Adidas Telstar denne nye fotballen. Begrensende rabatter for Russland VM 2018 drakt, kjøp straks, og du vil få flere tilbud.

Luzhniki stadion, som ligger i den russiske byen Moskva, er den største stadion i Russland, med totalt 84.745 seter. Denne stadion er en sammensetning av Luzhniki Olympic Sports Center, og det var en tid da stadion ble kalt Lenin Stadium.

Luzhniki stadion er hovedstedet for 1980-sommeren i Moskva, med en kapasitet på 103000 personer, med baner, fotballfinaler og hesteveddeløp på stadion. Stadionet var også vert for World Ice Hockey turneringen i 1957, da finalen ble holdt mellom Sovjetunionen og Sverige, og publikum nådde 55000 mennesker, en verdensrekord av publikumsoppmøte på arrangementet. Hvis du vil vite mer om Billige Fotballdrakter med navn, vennligst besøk nettsiden, der det er en mer detaljert beskrivelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *