Juventus vinner Turin inn i de øverste fire i den italienske cupen

2017-2018 sesongen av den italienske Cup 1/4 final var et fokus, med Serie A-gigantene Juventus hjemme mot Torino. I første omgang scoret Costa ballen. I andre omgang fikk Manjukichi Dibala hjelp etter å ha skutt ballen. Til slutt vinner Juve 2-0 over Torino i topp 4 av den italienske cupen, som kommer i semifinalen mot Atlanta. Den Billige Fotballdrakter til Barn, skynd deg opp ordrer den.

Juventus gir fortsatt ikke motstand til sine motstandere for andre gang denne sesongen. Dibala assisterer to mål, veien Grass Kosta og Manzukic mål, Juventus 2: 0 seier over den endelige italienske cupen fire. Ny Fotballdrakt barn Juventus, nyt rabattprisen, så vel som rask og sikker levering, slik at drømmeskjorter går raskt på plass på din side!

Juventus fikk en ledelse i første halvdel av de 15 minuttene. Asamoah lukket Område linje tilbake for å gjøre, Dibala feil, men topp vakt i en hast for å redde ballen sparket til dibala kroppen, skjedde å rebound til Grass Kosta foten, den siste siden av den forbudte området kanten skyting ball score, 1: 0.

De første 67 minuttene, Juventus og den neste byen, Khedira fortau, dibala forsiden av den lukkede sone spade, slo ballen motstanders kropp etter å ha spilt til kanten av det begrensede området, Manzuki Qi for å finne en enkelt sjanse, som står overfor angrepet Savage utpekt, 2: 0.

Til slutt vant Juventus 2: 0-seieren over Torino for å kvalifisere seg til den fire-sterke italienske cupen. Også rundt Allegri av et nytt års ønske om å fortsette tre-tierkampen. Juventus ‘semifinale rival var Atlanta, som vant Napoli 2: 1 dagen før. Halvfinalen tar to runder. Hvis du vil vite mer om Fotballdrakt Barn med navn, vennligst besøk nettsiden, der det er en mer detaljert beskrivelse.