billig fotballdrakt Egypt gikk videre til kvartfinalen

billig fotballdrakt Egypt gikk videre til kvartfinalen i Africa Cup of Nations etter å ha beseiret Elfenbenskysten 5-4 på straffespark onsdag kveld.

Elefantene beholdt troen på Nicolas Pepe, Sebastian Haller og Max Gradel i angrepet, mens Eric Bailly kom tilbake til forsvaret i stedet for Odilon Kossounou.

Kampen ble en cagey affære som begge sider, selv om Pharaohs nesten fikk gjennombrudd på 17 minutter da Omar Marmoush traff tverrliggeren med et angrep fra distanse.

Elfenbenskysten ble utdelt et stort slag etter 29 minutter da talisman Franck Kessie ble tvunget av med litt ubehag, med trener Beaumelle som hentet Serey Die.

Elephants fikk nesten åpningsmålet 10 minutter senere da Ibrahim Sangare møtte et innlegg fra venstrekanten med en kraftig heading, men den egyptiske skuddstopperen Mohammed El Shenawy leverte en fin refleksredning.

Mohamed Salah, som hadde en rolig første omgang, skapte litt trøbbel for ivorianerne i den andre da han satte en strålende sjanse for El Sulya før timen, men sistnevnte flammet over fra kloss hold.

El Shenawy ble tilkalt i den andre enden etter 65 minutter for å holde ute den høye headingen fra Haller etter at Egypt-forsvaret ble tatt i lur.

Begge sider valgte å stokke om sekken de siste 20 minuttene, da Wilfried Zaha og Jeremie Boga kom inn for ivorianerne mens Egypt tok imot Trezeguet.

Ingen av sidene klarte å finne gjennombruddet i de siste stadiene, og tvang kampen til ekstraomganger, men Egypt klarte seg uten El Shenway som pådro seg en skade i det 88. minutt og ble erstattet av Mohamed Gabal.

Både Egypt og Elfenbenskysten klarte å skape halvsjanser messi fotballdrakt barn i ekstraomgangene, men ingen av dem klarte å finne nettmaskene ettersom kampen skulle avgjøres med straffesparkkonkurranse, hvor Egypt holdt på med å vinne 5-4 etter Bailly fikk sitt spot-spark reddet.