kjøpe fotballdrakter Burkina Faso gikk videre til semifinalen i Africa Cup

kjøpe fotballdrakter Burkina Faso gikk videre til semifinalen i Africa Cup of Nations etter å ha slått Tunisia 1-0 lørdag kveld.

Stallions startet overraskende med sin talisman, Aston Villa-spissen Bertrand Traore på benken, mens Eagles of Carthage ble forsterket av returen til spiss Wahbi Khazri.

Kampen fikk en rask start, men den første klare sjansen kom midtveis i den første strofen for Burkina Faso etter at Cyrille Bayala slo markøren sin og gikk gjennom på mål ved første stolpe da skuddet hans ble reddet av skuddstopper Ben Said.

Tunisia var også nær ved å bryte vranglåsen noen minutter senere etter at Khazri utløste et dypt angrep fra utenfor feltet som ble parert over stanga av keeper Herve Koffi.

Spillet fortsatte å åpne seg og Dango Ouattara brøt til slutt døden for Kamou Malos anklager ved pause etter at han gikk igjennom på mål, trakk utfordringer fra to forsvarere i feltet og begravde angrepet sitt ved den andre stolpen.

Det nordafrikanske laget ble tent etter pause og Khazri hadde en stor sjanse til å utligne ti minutter etter en bakre pasning, men han feilet.

Ali Maaloul hadde også en sjanse til å utligne for Eagles of Carthage 21 minutter for tida med et frispark fra kanten av feltet, men hans knalltreff ble nektet av Koffi.

Tunisia fikk en straffeanke anmeldt av Video Assistant Referee (VAR) 12 minutter etter at Khazri havnet under en utfordring i boksen, men dommeren var ikke overbevist etter å ha sett hendelsen på banen.

Burkina Faso slet med å komme seg ut av egen banehalvdel i sluttminuttene og ble redusert til ti mann sju minutter før gangen etter at målscorer Dango Ouattara fikk oppgradert gult kort til rødt for en høy albue etter en VAR-gjennomgang.

Stallions frustrerte imidlertid Tunisia i de døende liverpool drakt salah minuttene for å bestille plass i semifinalen.

Gambia 0-2 Kamerun

Vertene Kamerun booket plass i semifinalen i Africa Cup of Nations etter å ha slått debutantene Gambia 2-0 lørdag kveld.

Kamerun var på fremfoten i de tidlige stadiene, og Aboubakar hadde en sjanse til å gi dem ledelsen i det 14. minutt etter at et innlegg fra Nicolas Ngamaleu fant ham umarkert ved første stolpe, men sendte ham til å bla utenfor.

Aboubakar forble en torn i øyet for Gambia da han var svært nær ved å bryte dødlåsen for Indomitable Lions ti minutter før pause med en fri heading i seksmeteren som ble reddet av keeper Baboucarr Gaye fra flekken. – tomt område.

Vertsnasjonen startet perfekt på den andre strofen da Toko Ekambi til slutt brøt dødpunktet fem minutter inn med et blikk heading på den nærmeste stolpen etter et innlegg fra Collins Fai.

Kamerun forble på angrepet, og Toko Ekambi doblet ledelsen like før timen, og tok tak i skuddet hans med et trykk på bakre stolpe etter et innlegg fra Martin Hongla.

Mennene til Toni Conceicao var komfortable etter det, og Aboubakar hadde en sjanse til å sette kampen i seng 19 minutter etter gangen med et krøllskudd inn i feltet som bommet utenfor den andre stolpen.

Den portugisiske taktikeren gjorde et dobbeltbytte ti minutter etter gangen da han hvilte Toko Ekambi, som ble erstattet av Clinton N’Jie, og Pierre Kunde kom inn for Hongla på midtbanen for friske ben.

N’Jie hadde en stor sjanse til å gjøre 3-0 til Kamerun i de døende minuttene etter å ha satt seg fri på mål fra en lang ball over toppen av keeper Andre Onana, men volleyen hans ble reddet av Gaye, ettersom de to målene var nok til å lukke. en siste plass.