fotball drakt Cristiano Ronaldo satte på nok en fotball-mesterklasse

fotball drakt Cristiano Ronaldo satte på nok en fotball-mesterklasse på sin UEFA Nations League-debut i går kveld. Juventus-spissen kom tilbake til Portugals fremoverlinje for sin semifinalekamp med Sveits og scoret det 53. hat-tricket i sin berømte karriere for å sikre en 3- 1 seier. Hans første ble gjengitt med et strålende frispark, nøyaktig 355 dager siden hans siste mot Spania i verdensmesterskapet, før en kontroversiell straffe fra 2. omgang fra Ricardo Rodriguez brakte poengsummen.

Men i det 88. minutt slo Ronaldo drapsmannen og skyter Bernardo Silvas lave innlegg under Yann Sommer. Øyeblikk senere, etter at Granit Xhaka uforsiktig hadde gitt ballen bort på midtbanen, krøllet Ronaldo ballen forbi den sveitsiske keeperen for å fullføre enda en diskant. av mål. Neymar utelukket fra Copa America 2019 $ 13 millioner helikopteret Neymar tok på trening Liverpool kunne spille 71 kamper i 2019/20, men det var ikke bare hans mål som fengslet de portugisiske fansen på stadion. Ronaldo minnet verden om at det var 34 år gammel -gamle, det er fremdeles få spillere som kan matche hans ferdighetsnivåer. I første omgang produserte Ronaldo en opprørende no-look-pasning for Joao Felix, som Benfica-stjernen irriterende ikke kunne skjule – ødela en legendarisk assistent. den andre perioden av spillet, bestemte Ronaldo seg for å sende Kevin Mbabu helt tilbake til FC Young Boys med noen vanvittige ferdigheter. Mbabu sporer faktisk Ronaldo godt, men er rett og slett utgått av sitt geni og blir igjen lurende.

mens P ortuguese superstjerne har tilpasset visse deler av spillet sitt de siste årene, mannen kan fremdeles produsere de kjevefallende øyeblikkene fra yngre år. Fysisk sett har han aldri sett bedre ut, og han ser til og med så rask ut som han gjorde i sine dager i Manchester United. . Uten alvorlige skader ser det ut som om Ronaldo kan fortsette på det aller arsenal drakt høyeste nivået i ganske mange år til.

Kanskje nok tid til å slå Ali Daeis rekord på 109 internasjonale mål …