fotballdrakt baby Cristiano Ronaldos debut-sesong i Serie

fotballdrakt baby Cristiano Ronaldos debut-sesong i Serie A går utrolig bra. 33-åringen klarte ikke å score i sine tre første konkurransearrangementer for Juventus, men disse kampene virker som for lenge siden nå. Han scoret to ganger i Juventus ‘siste kamp, ​​en spennende 3-3 uavgjort mot Parma på Allianz Stadium.

Det betyr at hans tellende sesong nå ligger på 19 mål i alle konkurranser. Den gamle damen får absolutt pengene sine verdt. Ronaldo åpnet scoringen i det 37. minutt da han avsluttet forbi Luigi Sepe til tross for at han falt om. Det var bevis på at selv når han nærmer seg 34 år – det er bursdagen hans 5. februar – er han fortsatt fysisk begavet.

Ronaldo viste sin atletikk med andre mål, og hans andre mål var et bevis på at han fremdeles kan nå en imponerende høyde med spranget. Mario Mandzukic sendte over et innlegg i det 66. minutt som Ronaldo angrep. Det kom bare til å være en vinner i kampen mot Simone Iacoponi fra Parma. Ronaldo steg, slo Iacoponi mot ballen og dirigerte hodet sitt perfekt inn i hjørnet av Sepes mål. Det var virkelig en fin visning av atletikk. Juventus hadde ikke det hele deres egen måte, skjønt. Gervinho gjorde 3-2 kort tid etter Ronaldos andre og det tidligere Arsenal gjorde det til 3-3 i tredje minutt av skadetiden. Uavgjort betyr at det nå er 19 seire og tre uavgjorte fra 22 seriekamper for Max Allegers side, som sikter. å vinne den italienske tittelen for den åttende strake sesongen. Til tross for at han droppet to poeng, er det vanskelig å se at det ikke skjer. Juventus er ni poeng foran Napoli som er nummer to, og deres sunne fordel vil sannsynligvis bety at Ronaldo er uthvilt for kommende seriekamper da Allegri vender oppmerksomheten mot Champions League. Et spennende uavgjort mot Atletico Madrid venter bayern munchen drakt barn på Juventus i åttendelsfinalen. , og de vil trenge Ronaldo for å være uthvilt og dristig å dra.