fotballdrakter til barn England er i gang etter å ha beseiret

fotballdrakter til barn England er i gang etter å ha beseiret Tunisia 2-1 i sin innledende VM-kamp. Gareth Southgates side ble gjort til å svette, men kommer mannen, kommer timen; Harry Kane scoret vinneren i første minutt av skadetiden i 2. omgang. Resultatlinjen antyder et tett spill, men England var langt bedre enn motstanderne.

De tre løvene kunne ha vært hjemme og tørke lenge før slutt hvis VAR fungerte skikkelig. Kane ble kjempet til bakken i Tunisias boks ved to anledninger, men dommeren og hans assistenter som så bak kulissene, savnet på en eller annen måte begge hendelsene. det var en enorm følelse av lettelse da Kane satte kursen hjem i de siste etappene. En hel nasjon feiret seieren og blant dem var Daniel Sturridge. Turnridge tweets Liverpool-spissens karriere har vært på en nedadgående vei i en stund nå og det faktum at han Ikke engang vurdert for Southgates tropp sier virkelig mye, men Sturridge viste at han er akkurat som alle England-fans med sin tweet på heltid.

Yesssssss elsker at gutter !!!! ??? Flott start på kampanjen. La oss gå !!, ”skrev Sturridge. Elsker det, Daniel.

England gjør sjelden ting på den enkle måten, men noe av fotballen som Southgates side produserte var veldig spennende. England-treneren innrømmet i intervjuet etter kampen at det er ting å jobbe med, og det er definitivt riktig; England kastet bort mange sjanser for å sikre seieren før skadetiden, men som vi har sett fra Argentina, Tyskland og Brasil, er det ikke lett liverpool drakt salah å vinne en VM-kamp, ​​og det viktigste for England var å holde tritt med Belgia i gruppe Her er den neste.