fotballskjorter barn England overvant den dårligste

fotballskjorter barn England overvant den dårligste mulige starten på å beseire Kosovo i en åtte-måls thriller tirsdag kveld. Gareth Southgate gjorde tre endringer på siden som slo Bulgaria 4-0 i helgen, med Trent Alexander-Arnold, Ben Chilwell og Jadon Sancho som alle startet fra begynnelsen. Men de tre løver fant seg bak etter bare 35 sekunder.

Southgate oppfordrer sin side til å spille seg bakfra, en taktikk som har kostet dem mål i det siste. Og det viste seg å være deres angring igjen i første øyeblikk. Ronaldo scorer 90. internasjonalt mål Dødeligste streikepartnerskap i PL-historien Sjekk ut vår nye GIVEMESPORT hjemmeside Michael Keanes farlige firkantede ball ble snappet opp av Vedat Muriqi. Han spilte i Valon Berisha, som cooly avsluttet forbi den pågående Jordan Pickford. Men England kjempet godt tilbake og fant nivå bare syv minutter senere. Keane sonet for feilen sin ved å sette opp Raheem Sterling, som gjenopprettte paritet med et nærskudd. Og Englands talisman Harry Kane ga sin side ledelsen etter 19 minutter. Han fant plass på venstresiden og drev en lav innsats med sin svake venstre fot forbi Arijanet Muric. Southgates menn utvidet ledelsen under kontroversielle omstendigheter like før 40-minutters markeringen. .Fidan Aliti gikk av etter en utfordring fra Trent Alexander-Arnold, men England spilte på. Og trekket ville ende med at Mergim Vojvoda scoret et komisk selvmål da han passet ballen i sitt eget nett. Kosovos spillere og trenere var rasende, men målet sto. Og England scoret to ganger til i løpet av to minutter for å utvide ledelsen til fire. Jadon Sancho nettet sitt første England-mål etter å ha blitt spilt inn av Sterling og de to kombinerer d igjen bare noen minutter senere. til tross for at fire etter på halvtid var det bortelaget som løp ut av blokkene i løpet av de andre 45 minuttene. Kosovo spilte litt underholdende fotball og de fikk sin belønning da Berisha fant nettet for andre gang av spillet.

Og de reduserte underskuddet til to ti minutter ut i andre omgang. Harry Maguire tok ned Vedat Muriqi i boksen, og han fortsatte med å sende sitt straffespark forbi Pickford. England hadde sjansen til å utvide sin fordel til tre mål når de fikk et eget straffespark, men Muric reddet godt fra Kane, og Sterling var også nær ved å få sitt andre sent, ronaldo drakt junior men han så sin innsats slå stolpen. Det var ingen flere mål da kampen endte 5-3. For en natt med fotball i Southampton.