fotballdrakter til barn Englands seier mot Spania i Sevilla

fotballdrakter til barn Englands seier mot Spania i Sevilla vil bli husket i mange år fremover. Spania hadde ikke tapt på hjemmebane på 15 år, mens England ikke hadde vunnet i Spania siden 1987, men en Raheem Sterling-brace og en Marcus Rashford-streik satte Three Lions 3-0 foran ved pause.

Men ganske utrolig var det et enda bedre øyeblikk i første omgang for England-fansen. I det 11. minutt lanserte Eric Dier en knasende takling mot Spanias kaptein Sergio Ramos i Spanias eget straffefelt. Dier vant ballen rent men dommer Szymon Marciniak anså taklingen for robust og booket midtbanespilleren for sin utfordring. Booking eller ikke, fans av England elsket det. Så mye kunne sees av Sky Sports ‘stemme tirsdag. De ga fansen fire muligheter: Sterlings første mål, Rashford gjør det til to-null, Sterlings andre mål eller Dier’s tackling på Ramos. Mer enn 33 000 fans stemte og vanvittige 64% fans stemte på Dier’s tackling. Det er så mye de likte det. Og det ser ut til at Ramos faktisk likte å være i mottakersiden av Da han ble spurt om Real Madrid-forsvareren sa noe negativt til ham etter taklingen, innrømmet Dier faktisk Ramos

gratulerte ”ham.

Ingenting. Han bare gratulerte meg, ”innrømmet Dier.

Jeg tror bare ballen var der for å bli vunnet, og jeg tror jeg vant den. Jeg tror ikke det var et foul eller et gult kort, egentlig.

Det er viktig å respektere dem, men samtidig er det hver mann for seg selv når vi starter spillet, og vi må sette foten ned, sette en markør og være aggressiv – fortsatt med respekt, men vi må være aggressive , vær på fremre fot og vis at ingenting kommer til å skremme oss. «Tross alt kan Ramos ikke klage på å være i mottakersiden av en tøff takling. Spesielt har liverpool drakt salah det kommet opptak av forsvareren som tråkker på Sterlings fot i andre omgang.