gikk inn Tyskland VM drakt 2018 Barn i kampe

Seamus Coleman led en kvalmende skade i Republikken Irlands 0-0 VM kvalifiserende trekk med 10-mann Wales på fredag.

Everton fullback var på mottakssiden av en hensynsløs utfordring fra Neil Taylor, som ble vist et rett rødt kort i et spill som også så Gareth Bale plukke opp en advarsel som regner ham ut av Wales tur til Serbia.

Det beklager slutt på Colemans utflyttning 21 minutter fra tid ble det snakkespillet til en kamp som ikke hadde lyst til å fange fantasien. Waless forhåpninger om å nå Russland 2018 henger i balansen etter en fjerde påfølgende trekk i gruppe D.

Chris Colemans side har ikke lykkes i å gjenopplive magien i Euro 2016-utnevnene, og Moldovas åpningsspill nederlag er fortsatt deres eneste seier, mens poenget forlot Irland andre i gruppen.

I et spill med få sjanser, var det Bale som kom nærmest å vinne det med en streik som bare ble brent i avslutningsfasen, mens James McClean ble nektet av noen assiduous forsvarer tidligere i andre omgang.

Disse to møtes igjen i den siste runden av gruppespill, og i det minste er det fordel for Irland.

| Støtten til alle Evertonere er med Seamus etter at han ble stretchered av på Aviva i kveldens kamp mot @FAWales. http://t.co/dX5JZxmOfU
– Everton (@Everton) 24. mars 2017

Når Wales spilte i Dublin for seks år siden, var oppmøtet for sitt Nasjonalt Cup-vinner over Nord-Irland bare 529, men denne kampen ble spilt på bakgrunn av enorm backing for begge sider.

Serbiens tidligere seier over Georgia hadde tatt dem over Irland før kick-off og gjorde Wales heller ikke favoriserer, noe som gjorde en nervøs start på konkurransen.

Vertene, ubeseiret i seks mot Wales, gikk inn Tyskland VM drakt 2018 Barn i kampen – det første konkurransemøtet siden 2007 – ubeseiret i 14 kamper på dette stadion, men sliter med å hevde enhver autoritet i saksbehandlingen i en ryddig åpningsstavning.

Faktisk så Wales det mer sikret i besittelse, og Aaron Ramsey klarte å slå ballen over mål på strekningen i det 19. minutt, men John O’Shea var på plass for å sikre at Hal Robson-Kanu ikke kunne kapitalisere.

Irlands David Meyler – en sen erstatning for James McCarthy – prøvde lykken fra lang rekkevidde kort tid, men hans farlige innsats truet aldri Wayne Hennesseys mål.

Bale ga da et tommelfull pass for Taylor, som hadde gjort det bra å feire offsidefellen, men fullbacks berøring forlot ham og sjansen gikk tigger.

Det var grunn til bekymring for Wales og Arsenal fans da Ramsey syntes å gjennomgå en kort behandling på touchlinjen midtveis gjennom første halvdel, men han var raskt tilbake i handlingen.

Sam Vokes ble introdusert i pausen for Robson-Kanu da besøkende søkte på ny angrepspuls og den første sjansen falt til Wales, med Ramsey unnlatt å få et skudd unna etter å ha samlet Taylors ledede avgang.

Bale svingte også et frispark inn i Darren Randolphs hender og sparket en ambisiøs streik snevt bred i et ytterligere show av hensikt fra mennene i rødt.

Irland klarte tydeligvis ikke å finne sin rytme, og da de klarte å lansere et angrep like før timemarkeringen, gjorde Ashley Williams en rettidig innblanding for å imøtekomme Jonathan Walters.

Bale plukket opp et kostbart gult kort i det 68. minuttet billige fotballdrakter og verre fulgt for begge sider et minutt senere da Taylors utslettutfordring på Coleman forårsaket en alvorlig skade på Toffees forsvarer høyre ben.

McClean hadde et skudd blokkert og et nytt forsøk på volley ble avvist for et hjørne da Irland så ut til å trykke hjem sin numeriske fordel.

Med Bale så pleide å spille rollen som helt, var det ikke overraskende å se ham gå fremover og slippe løs et skudd mot mål, men det fløy tverrvekk bredt av Randolphs høyre oppreist mens spoiler ble delt.