Japan hadde latt sin tidlig grep løsne Tyskland landslagsdrakt VM 2018 etter den tid Kubo scoret i løpet av andre periode

Japan gjorde det tre vinnere i rekkefølge for å holde sine Russlands 2018-forhåpninger på vei ved å lette forbi Thailand 4-0 på Saitama Stadium.

Gent frem Yuya Kubo var stjernen utøver på høyrekanten for Vahid Halilhodžić side, sette opp første halvår mål for Shinji Kagawa og Shinji Okazaki før du legger en suveren tredje.

Japan hadde latt sin tidlig grep løsne Tyskland landslagsdrakt VM 2018 etter den tid Kubo scoret i løpet av andre periode, men Gruppe B pisking gutter Thailand var godt slått som Southampton forsvarer Maya Yoshida ledet en sen fjerde før gjestenes Teerasil Dangda brente et straffespark.

Den blå samurai er topp i standeringen, tre poeng foran Saudi Arabia før sistnevnte vert i Irak senere i tirsdag, med de to øverste går gjennom til finalen automatisk.

Japan var på forsiden foten fra avspark og ledet i det åttende minutt når Kagawa kontrollert Kubo er et lavt innlegg, shimmied rundt Wattana Playnum sin utagerer utfordring og spor inn i det nederste hjørnet.

Borussia Dortmund playmaker Kagawa da produsert en herlig flikk til tee opp Hotaru Yamaguchi, som godt slo skuddet ble dyttet bakfra av Kawin Thamsatchanan.

Men Thamsatchanan plukket raskt ballen ut av nettet, med Kubo-leverandøren en gang til da Okazaki bøyde seg til hodet i sin siste høyrehåndsleveranse på nærmeste post.

Et mål, to assisterer for Yuya Kubo i dag
Ikke en dårlig dag på kontoret så langt pic.twitter.com/G3MC4y0V6M
– #WCQ (@FIFAWorldCup) 28. mars 2017

Etter hvert som konkurransen nærmet seg halvannen time, fortsatte Thailand å se seg voldsomt overmatched og ble dukkert fra hverandre lett før Kagawa slitet bort et forsiktig forsøk.

Dangda boret inn i Japan keeper Eiji Kawashima bryst på en sjelden streiftog fremover i den 34. minutt og Kiatisuk Senamuang menn viste markert bedring før pause – Dangda nesten konverterer fra et hjørne som Japan egge klart under overtid.

Vertskapets malaise fortsatte inn i andre periode da Kawashima VM landslagsdrakter 2018 sprang ut i atletisk for å speke brede da Siroch Chatthongs kjøring fizzed gjennom et overfylt straffespark.

Det betydde at Japans tredje kom mot løp i løpet av 57. minutt – den utmerkede Kubo kom på scoret i stil ved å samle en løs ball og rifle inn i toppkanten fra 20 meter.

Thamsatchanan lagret med bena sine ni minutter fra tid til å nekte Kubo en volleyed sekund, men kaptein Yoshida dro hjem fra et hjørne for å fullføre scoring.

Den flittige Dangda var ute av stand til å sikre en trøst for Thailand, med Kawashima gjetter riktig å redde kapteinen 86th-minutters utvisning etter at han ble brakt ned av Yuto Nagatomo.