og de tok ledelsen minutter senere gjennom River VM landslagsdrakter 2018 Plate-forsvareren Mercado

Argentina måtte kjempe tilbake fra et mål ned, men gjorde nok til å hevne seg for Copa America-finalen og ned Chile 2-1 i Santiago.
Seieren, sikret av mål fra Angel di Maria og Gabriel Mercado etter at Felipe Gutierrez satte hjemmelaget foran, var Argentinas nest av kampanjen etter å ha vunnet en av de fire foregående kampene.
Tapet på Arturo Vidal ble følt midt i parken for Chile, da Bayern München midtbanespillers fravær forlot hjemmets side uten strøm.
Sultet av besittelse, Alexis Sanchez og hans medspillere Colombia VM drakt 2018 kunne ikke få problemer med et undermannet Argentina-forsvar, som savnet Javier Mascherano.
Di Maria produserte et øyeblikk av ren magi da han nådd målene etter 20 minutter, og ga en tomme perfekt finish fra venstre side av boksen for å la Chile målvakt Claudio Bravo hjelpeløs.
Målet hans var godt tidsbestemt da hans side måtte komme seg fra å gå et mål etter at Gutierrez sørget for Chiles gode start, var ikke i vei da han sendte hjem en dunende header fra et Fabian Orellana-hjørne etter bare 12 minutter.
Det var Mercado innsats som viste forskjellen til slutt, som han fikk på slutten av en nydelig Lionel Messi-flick for å volley hjem den endelige vinneren.

Hjemmelaget hadde hatt en bedre start, til tross for å miste Matias Fernandez til skade etter bare syv minutter, da deres besøkende kjempet for inspirasjon i den siste tredjedelen.
Gutierrez gjorde det bra da han startet med sin head i det 12. minutt da Argentina ble forlatt.
Det var ikke overraskende at Messi så mest sannsynlig tidlig, tok opp ballen i sin egen halvdel etter ni minutter og kjørte mot bakspillende Chile-forsvaret før han plukket ut Di Maria, som skød hans skudd.
Men Di Maria ville ikke gå glipp av to ganger, og da han ble funnet umarkert i boksen av Ever Banega, krøllet Paris Saint-Germain-vingen en strålende innsats for å jevne seg etter 20 minutter.
Chile mistet en annen spiller til skade da Marcelo Diaz ble tatt av, mens utjevningen utgjorde større selvtillit fra Argentina, og de tok ledelsen minutter senere gjennom River VM landslagsdrakter 2018 Plate-forsvareren Mercado, som idrettslig tucked away en Messi-flick for sitt første internasjonale mål.
Sanchez gikk nærmest til utjevning etter omstarten da hans lobbed innsats gikk like langt, før Sergio Aguero sendte en hard curling innsats utenfor målet i det 64. minutt.
Chile rallied hardt i de avsluttende minuttene, med Sanchez nærmer seg et sent frispark, men kunne ikke finne baksiden av nettet for all-important equalizer.