mbappe drakt «Det kortsiktige svaret på det som skiller

mbappe drakt «Det kortsiktige svaret på det som skiller oss fra fremtidige aktører er å ha et bedre produkt som gleder brukerne. Vi er helt i begynnelsen av visjonen vår, og vi itererer hver dag for å gjøre opplevelsen så herlig som mulig.»

Benchmark og Accel, de beste bidragsyterne til Sorares siste runde med venturekapitalistfinansiering, svarte ikke på forespørsler om kommentarer til Sorares virksomhet. Men en tjenestemann for Ubisoft, som inngikk et forretningssamarbeid med NFT-handleren tidligere denne måneden, sa til Goal at den trodde Sorares eksisterende infrastruktur, som går før mange andre NFT-er for sport, gjorde det til en ideell alliert.

Ubisoft er mest kjent for å produsere videospillserier som ‘Assassin’s Creed’ og ‘Far Cry», men har investert tungt i å bygge opp ressurser i blockchain-baserte medier. Det skapte nylig et gratis-å-spille fantasyspill kalt ‘One Shot League»der spillere kan stasjonere Sorare-kort i nettkonkurranser; de som topper Ubisofts ledertavle kan vinne ettertraktede Sorare-pakker.

«De var helt klart den ideelle partneren for et slikt mbappe drakt barn eksperiment både fordi de allerede hadde en solid teknologi på plass, og fordi deres tilnærming til fantasy-fotball gjør det enkelt for spillere å forstå konseptet med korteierskap,» sa Nicolas Pouard, personen i ansvarlig for Ubisofts blockchain-initiativ.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *