mbappe fotballdrakt Mexicos midlertidige manager Ricardo

mbappe fotballdrakt Mexicos midlertidige manager Ricardo «Tuca» Ferretti sa onsdag at han er den eneste som er ansvarlig for å velge Mexico-troppen og har satt sammen listen med et øye på fremtiden.

Mange av Mexicos gjengangere fra forrige VM-syklus har blitt utelatt fra Ferrettis tropp, både i september da El Tri tapte vennskapskamper mot Uruguay og USA, og oktober med laget som skal møte Costa Rica torsdag og Chile neste uke .

Ryktene sirkulerte denne uken om at spillere som Andres Guardado, Miguel Layun og Javier «Chicharito» Hernandez ble utelatt fra innkallingene, ikke for å gi yngre spillere muligheter, men snarere fordi de snakket til støtte for den gryende Liga MX-spillerforeningen. Liga MX-klubbeiere har innspill på avgjørelser tatt av det meksikanske forbundet, men Tigres-manager Ferretti benektet at det spilte en rolle i valgene hans.

Artikkelen fortsetter nedenfor
Redaktørenes valg Messi kan sette sakte PSG-start bak seg med hovedrollen mot Real Madrid «De vil se hvem vi er!» – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbake til Benfica-sportslig rivalisering med Man City En endring av posisjon og chatter med Rangnick – Hvordan Sancho fant formen sin i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City wonderkid bli ‘den nye Sancho i Dortmund?
«Jeg har tatt avgjørelsen om ikke å ringe dem. Det er min rett.neymar jr drakt  Jeg tar ansvaret for heisen, men jeg vil ikke si at de ikke kan være på den i fremtiden,» sa Ferretti. «Alle meksikanske spillere kan velges, og akkurat nå, selv om noen kanskje ikke er i troppen, sier ikke de at de aldri kommer til å være i den. Akkurat nå har jeg tenkt at vi må observere andre spillere. Det er veldig klart, du må se disse elementene for verdensmesterskapet i 2022 og 2026.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *