Ronaldo deltok i fredagens lagopplæringskonkurranse fysisk trening

Spania Football League bak Barcelona 19 poeng, King’s Cup har også blitt eliminert, sesongen er litt over halvparten, Real Madrid har allerede sagt to mestere og farvel. Imidlertid er det ingen distraksjon av King’s Cup, Real Madrid i ligaen har også vært gjenopprettingsstaten, spesielt general C Lo, scorer to mål på rad, i kveld mot Levante match, C Lo også den første til Field for å delta i konkurransen. Etter 22 runder av den spanske fotballleken, forventet C Luo mål endelig å doble?Billige Fotballdrakter til Barn, for å gi deg den billigste T-skjorten, den raskeste frakthastigheten.

Uten distraksjon av King’s Cup, har European Champions League knockout ennå ikke kommet, Real Madrid kan endelig bruke denne tiden i uken for å reparere og gjenopprette. Uke, Real Madrid trener Zinedine Zidane førte øvelsen til fysisk, selvfølgelig, er ikke den typen urimelig skjebne. På grunn av kalvesmerter deltok C Luo ikke i lagopplæring, men valgte å trene alene i treningsstudioet. Men Real Madrid-fansen trenger ikke å bekymre seg, C Lo deltok i trening på fredagens intramurale opplæringskonkurranse, C Luo spesialiserer seg på shorts, Crouch, den portugisiske viser muskellinjene på lårene.Ronaldo Fotballdrakt Barn, vi har den populære Ronaldo jerseyen.

De to siste runder av den spanske fotballlegen, C Luo’s tilstand har gjenopprettet, og gradvis gjenopprettet hans skyting støvler. Mot Corralena og Valencia, C Lo iscenesatt to påfølgende mål, hans antall mål nådde La Liga 8. Se C Lo state recovery, mange Real Madrid-fans begynte å gjenvinne tilliten til laget! Levante har alltid vært hans favoritt motstander i C Los La Liga reise. I de siste 13 ganger mot Levante-kampen, scoret C Luo 14 mål, i gjennomsnitt mer enn 1 mål scoret. I en slik datastøtte, men også for å la mange fans se C Lo håper dette spillet målene er dobbelt så mulige!Fotballdrakt Barn med navn å tilpasse fotballkit med favorittspilleren din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *