Spania trener: Isco og Assencio i Real Madrid klubb mindre sjanse

«Det er ikke mange muligheter for Isco og Assencio i de siste løpene, og det er ingen tvil om at jeg håper begge vil kunne komme tilbake til stadion, men jeg er også bekymret for at Assencio og Isco har for få muligheter i klubben og II håper de kan spille en viktig rolle i klubben. Spillerne er glade, men også viktige for landslaget. «» Som en trener i landslaget må vi være oppmerksomme på hver spiller og håper de kan spille en nøkkelrolle i deres respektive klubber Det er ingen tvil om at jeg vil at de skal være sunne og ha en sjanse til å spille, ikke bare for Arsenio og Isco, men for alle spanske statsborgere. «Billige VM drakter, du kan finne voksen og barnestørrelse på de fleste sweatshirts.

Og for Costa er Lopetje optimistisk: «Det er ikke en overraskelse for meg at Diego status er en god spiller, jeg kjenner karakteren hans, kampspill og personlighet, og jeg vet Costa er klar. Selv om det har vært lenge siden jeg nylig var skadet, synes det ikke så mye av et problem, og jeg tror han vil kunne komme tilbake til landslaget med neste store liste. «Spania VM drakt 2018, å kjøpe fotballtrøyer fra de beste fotballbutikkene er billigere.

For Costa sin posisjon på landslaget lovet Lopetjic: «Han er en stor del av oss. Han spilte ikke lenge, men nå er han heldig, får han en sjanse, som er bra for Atletico Madrid og Spania. Costa er spilleren Vi liker, og jeg har ingen hemmelighet å skjule at det er en melding vi alltid har uttrykt hver gang han går inn i landslaget. «Jeg tror Costa har det bra, og vi er veldig fornøyd med hans forestilling, jeg håper neste han kan insistere i en slik stat. Den endelige VM-listen som ble annonsert i mai, tror jeg at så gode spillere fortsetter å dukke opp, vår beslutning vil bli mer og mer dårlig. «Billige Fotballdrakter med navn, hvis du har spørsmål, vennligst send meg, vi vil være første gang å kontakte deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *